Брауні з квасолі та авокадо
Кількість порцій - 12
Час приготування - 50 хв

Брауні з квасолі та авокадо

Багато хто скаже, що квасоля - це корисно, а ось з тим, що це смачно, погодиться далеко не кожен. Але у нас є страва, з якою ви зможете здивувати й шанувальників квасолі, й тих, хто її не любить. Дивовижно, але це десерт. І квасоля у цьому шоколадному брауні від Іллі Сьоміна - не єдиний секретний інгредієнт. Вітамінні, смачні та ароматні брауні. Не бачимо причин їх не приготувати!

Інгредієнти

  • Червона квасоля (відварена) - 220г
  • Краплі шоколадні - 100г
  • Какао-порошок - 50г
  • Авокадо (стигле) - 1шт
  • Яйця - 3шт
  • Цукор коричневий - 150г
  • Розпушувач - 5г
  • Екстракт ванілі - 1г
  • Олія рослинна - 55г
  • Сіль - 2г

Етапи приготування

  • 01

    Квасолю, яйця, цукор, какао, сіль, ванільний екстракт, олію, розпушувач та м’якуш авокадо покладіть у чашу бленд ера та подрібнити, щоб утворилася однорідна паста.

  • 02

    Форму розміром 20 на 20 см змастіть олією та викладіть у неї тісто, зверху присипте шоколадними краплями.

  • 03

    Випікайте у духовці близько 40 хв при температурі 175 градусів.

  • 04

    Дайте брауні вистигнути, наріжте на шматочки та подавайте.