Багато хто скаже, що квасоля - це корисно, а ось з тим, що це смачно, погодиться далеко не кожен. Але у нас є страва, з якою ви зможете здивувати й шанувальників квасолі, й тих, хто її не любить. Дивовижно, але це десерт. І квасоля у цьому шоколадному брауні від Іллі Сьоміна - не єдиний секретний інгредієнт. Вітамінні, смачні та ароматні брауні. Не бачимо причин їх не приготувати!
Квасолю, яйця, цукор, какао, сіль, ванільний екстракт, олію, розпушувач та м’якуш авокадо покладіть у чашу бленд ера та подрібнити, щоб утворилася однорідна паста.
Форму розміром 20 на 20 см змастіть олією та викладіть у неї тісто, зверху присипте шоколадними краплями.
Випікайте у духовці близько 40 хв при температурі 175 градусів.
Дайте брауні вистигнути, наріжте на шматочки та подавайте.