Чаювання в колі родини або друзів неможливо уявити без смачної домашньої випічки. Випічкою можна доповнити основне меню або зробити її кульмінацією і "родзинкою" урочистого заходу. Аромат свіжої випічки нікого не залишить байдужим. Колодки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками - один з різноманітності рецептів випічки. У цьому рецепті всі головні інгредієнти: яблука, горіхи, родзинки, шоколад містять цілий букет вітамінів і мінералів. Цей десерт підходить не тільки для підростаючого дитячого організму, але і для дорослих людей, які ведуть активний спосіб життя.
Яблука вимити і очистити від шкірки. Видалити насіння і нарізати дрібними шматочками. Волоські горіхи подрібнити.
У мисці змішати яблука, волоські горіхи, мед, родзинки, корицю і сіль (за смаком).
Тісто трохи розкатати у формі прямокутника.
На одну половину листа викласти половину змішаної суміші. Згорнути лист у формі рулету. Краї добре заліпити.
Розрізати рулет на 3-4 частини. З другим листом тіста зробити теж саме.
На деко, змащене маслом, викласти "брусочки", а деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 20-25 хвилин.
Поки брусочки випікаються, розтопити шоколад в ковші на повільному вогні.
Подавати "брусочки" на тарілці, а зверху полити топленим шоколадом.