Курячі тефтелі на пару
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Курячі тефтелі на пару

Всі знають, як куряче м'ясо добре впливає на наш організм. Адже його навіть прописують дієтологи тим, кому інше м'ясо протипоказано. Тому що за рахунок того, що воно не містить холестерину і має багато білка, вважається дієтичним. Але і це ще не все. Адже наш рецепт тефтелей має ще і дієтичний спосіб приготування: на пару. Такий спосіб приготування підходить для тих, хто має проблеми зі здоров'ям або просто прихильник здорового способу харчування. Тефтелі дуже швидко готуються, при цьому мають чудовий ніжний смак. Їх можна подавати з гарніром і овочами або додавати в суп. Дуже універсальний рецепт тефтелей.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 300 г.
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.
  • Часник - 10 г.
  • Зелень - 20 г.
  • Білок яєчний - 1 шт.
  • Молоко - 10 мл.
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе подрібнити в м'ясорубці або блендері. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 02

    Зелень помити, просушити і подрібнити. До філе додати яєчний білок, зелень, цибулю, часник, молоко, перець, сіль і все знову подрібнити в блендері.

  • 03

    З маси сформувати тефтелі. Викласти їх у чашу пароварки і готувати близько 15 хвилин.