Риба з апельсинами у фользі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Риба з апельсинами у фользі

Корисність такого продукту як риба важко переоцінити. Насамперед, вона – джерело жирних кислот, цінних вітамінів і мінералів, необхідних для нормальної життєдіяльності. Не дивно, що фахівці з харчування всі як один рекомендують включити цей морський продукт в раціон і вживати його не менше двох-трьох разів на тиждень. Риба жирних сортів також неодмінно має бути присутня в нашому меню. Відразу виникає питання: як же її приготувати? І ось Вам один із чудових варіантів – дивовижна риба з апельсинами у фользі. Запікаючись в духовці, рибка зберігає максимум своєї цінності. Ароматний маринад з оливкової олії та соєвого соусу розм'якшує філе, роблячи його ніжним і соковитим.

Інгредієнти

  • Риба - 600 г.
  • Апельсин - 100 г.
  • Соус соєвий - 10 мл.
  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Соєвий соус та олію змішати. Рибу посипати спеціями і замаринувати на 10 хвилин в отриманому соусі.

  • 02

    Апельсин помити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 200°C.

  • 03

    Рибу покласти в конверт з фольги, зверху покласти скибочку апельсина і закрити конверт. Запікати рибу близько 20 хвилин. Потім відкрити конверт і запікати ще 5 хвилин.