Все геніальне – просто. Прочитавши цей дохідливий рецепт, Ви в цьому переконаєтеся. Пряний часник в олії з чебрецем, шавлією і м'ятою – готується просто, з'їдається швидко, тому що дуже смачно, ароматно і корисно. Витративши мінімум зусиль і часу, Ви отримаєте прекрасне доповнення практично до будь-якої страви або чудову самостійну закуску. Часничок прям з олією можна додавати в овочеві салатики в якості пікантної заправки, можна поливати їм м'ясні стейки, рибу або вмочати скибочки свіжого хліба. А найголовніше: часник в олії з травами із великим успіхом замінить свіжий часник і будь-які спеції, а сама страва вийде в рази ароматніше і духмяніше. Спробуйте і не пошкодуєте.
Очистити часникові зубчики, помити і покласти їх в одну велику банку разом з сіллю, рубаною м'ятою, листочками чебреця і шавлією. Добре струсити банку, щоб трави і часник перемішалися.
Закрити банку поліетиленовою кришкою і поставити на 3 дні в темне місце.
Через три дні перекласти часник в невеликі 100-200 мл. баночки з гвинтовими кришками і залити олією. Зберігати в холодильнику.