Хрустке пасхальне печиво з горіхами без борошна
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 15 хв

Хрустке пасхальне печиво з горіхами без борошна

Попереду світле недільне свято – Великдень. Напевно Ви бажаєте порадувати рідних, близьких і гостей в цей великий день і приготувати своїми руками свіжу, ароматну домашню випічку. Не дарма кажуть, що навіть солодкий великодній стіл повинен бути рясним і урочистим, а страви – особливими. Вашій увазі особлива випічка – хрустке пасхальне печиво з горіхами без борошна. Ці милі печенюшки стануть гідною альтернативою пасочкам – фаворитам пасхальної трапези. До того ж ними зручно буде пригостити сусідів і загорнути із собою гостям. Печиво виходить відмінне: м'яка серединка і хрустка рум'яна скоринка. Воно тане в роті і дуже смачно пахне обсмаженим фундуком і пряною корицею.

Інгредієнти

  • Фундук - 300 г.
  • Цукор - 200 г.
  • Крохмаль картопляний - 50 г.
  • Сіль - 0,25 ч.л.
  • Кориця мелена - 0,25 ч.л.
  • Яйце куряче - 3 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Духовку розігріти до 190°C. Деко для випікання застелити харчовим папером.

  • 02

    Посікти 200 г. горіхів. Решту 100 г. горіхів висипати в блендер, додати цукор, крохмаль, сіль і корицю. Подрібнити. Після, додати в блендер збиті білки, а потім 200 г. посічених горіхів.

  • 03

    На деко викласти по 0,5 ст. л. маси з блендера, поставити деко в духовку на 15-17 хвилин. Витягнути деко з духовки, перекласти на стіл печиво разом із папером, остудити, після видалити папір і перекласти печиво на тарілку.