Желе шарами
Кількість порцій - 16
Час приготування - 4 г

Желе шарами

Пропонуємо влаштувати свято серед тижня, "включити" сонечко серед зими, внести фарб у життя. Желе - це завжди щось красиве, різнобарвне і святкове. І саме воно вам і допоможе. Різнобарвні шматочки щастя порадують ваших діток. Цей десерт стане відмінною прикрасою святкового столу. А кислий смак желе розбавить солодкість згущеного молока. Дивлячись на таку дивовижну страву, на обличчі кожного, навіть дорослого, з'являється посмішка, а в очах - блиск. Всяка їжа може бути смачною і неповторною, але от їжа радості дарує нам особливе почуття безтурботності. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

  • Вишневе або полуничне желе - 3 упаковки
  • Желе із кІвІ - 2 упаковки
  • Згущене молоко - 2 банки
  • Желатин - 2 пакетики

Етапи приготування

  • 01

    Розчинити різнокольорове желе в 2 склянках окропу, червоне і зелене окремо. Щоб зробити молочне желе, необхідно розчинити желатин в склянці окропу і додати згущене молоко. Гарненько все перемішати, щоб гранули розчинилися.

  • 02

    Кожен шар повинен бути в окремій мисці. Не розводити відразу всі желе, робити це по черзі. Спочатку приготувати 1 упаковку вишневого желе і вилити у велику миску. Дати йому охолонути і відправити в холодильник, поки воно не застигне.

  • 03

    Тепер зробити молочне желе і вилити білий шар зверху на червоний. Те ж саме виконати з зеленим шаром. Слідкувати за тим, щоб кожен шар добре застигав, перш, ніж ви виллєте на нього наступний, інакше желе шарами не вийде.

  • 04

    Шари повинні чергуватися: червоний-білий-зелений-білий-червоний-білий-зелений і т.д.

  • 05

    Ви можете зробити якомога більше шарів. Коли всі шари застигнуть, можете розрізати желе на квадрати (або вирізати формочками для печива) і подавати!