Каламарата
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Каламарата

Інгредієнти

  • Базилік - за смаком
  • Кальмари - 400 г.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Вино біле сухе - 50 мл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Помідори черрі - 400 г.
  • Часник - 3 зубчика

Етапи приготування

  • 01

    Помідори порізати на четвертинки.

  • 02

    Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.

  • 03

    До цибулі і часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.

  • 04

    Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.

  • 05

    Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати страву гарячою.