Кокосові макаруни
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Кокосові макаруни

Треба відзначити, що макарун - загальна назва різних видів так званого "легкого" печива. Особливість "легкого" печива в тому, що його готують без додавання борошна і жирів. Кокосові макаруни - традиційний десерт американської кухні, який являє собою смачне і повітряне кокосове печиво. Цей десерт простий у приготуванні. Основні інгредієнти - яєчний білок, цукор і кокосова стружка. За бажанням можна глазурувати приготовані макаруни розплавленим шоколадом наполовину або цілком, але і без шоколаду кокосові макаруни сподобаються всім, хто їх спробує.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 30 г.
  • Борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Ваніль - 0,25 ч. л.
  • Кокосова стружка - 150 г.

Етапи приготування

  • 01

    Духовку розігріти до 150°C. Деко змастити вершковим маслом, застелити зверху фольгу, її також змастити маслом. Присипати борошном фольгу.

  • 02

    Яєчний білок збити з цукром, ваніллю, додати дрібку солі. Після, додати кокосову стружку. Ретельно перемішати суміш.

  • 03

    З приготованого тіста сформувати кульки, викласти їх на деко, поставити на 15-20 хвилин у духовку. Після, остудити перед подачею.