У даному рецепті з'єднуються два вишуканих смаки: смак сиру чеддер і перцю халапеньо. Широку популярність сир чеддер придбав завдяки своєму неповторному горіховому і злегка гострому і кислуватому присмаку. Сир чеддер названий на честь села Чеддер (графство Сомерсет в Англії), яке є місцем його первинного виробництва. Перець халапеньо свою назву отримав від міста Халапа (штат Вераксус у Мексиці). Маленькі зелені перчики халапеньо володіють помірно пекучим смаком і в складі кукурудзяних паличок цей смак лише підкреслює смак сиру.
Духовку розігріти до 220°C. Поставити деко в духовку на 10 хвилин.
У мисці змішати борошно, цукор, сіль, соду. Окремо змішати яйця і вершки. Після, змішати обидві суміші в одну, додати вже в загальну суміш тертий сир, подрібнену цибулю і перець. Додати 2 ст. л. вершкового масла, ретельно перемішати.
Деко дістати з духовки, змастити залишками вершкового масла. З тіста сформувати довгі тонкі ковбаски, викласти їх на змащене деко, поставити в духовку на 12-15 хвилин. Після, остудити 5-10 хвилин на деко, потім викласти на тарілку.