Незаперечно найулюбленішим десертом дорослих і дітей у всьому світі є морозиво. Смачне, соковите, холодне, його хочеться їсти не лише в жарку пору року, але і взимку. Навчитися готувати морозиво в домашніх умовах під силу кожному. Це дасть можливість уникнути вживання шкідливих добавок і консервантів. Дуже важливо правильно нагрівати, охолоджувати і змішувати інгредієнти на кожному етапі приготування цього улюбленого усіма десерту. Лимонно-імбирне морозиво - це поєднання гострого смаку імбиру, природної лимонної кислоти і солодкого меду. У результаті виходить просто неперевершений результат.
Вилити в каструлю воду, додати цукор, мед і тертий імбир. Поставити каструлю на середній вогонь, постійно помішувати, поки цукор не розчиниться.
Довести суміш в каструлі до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Після чого, процідити в миску і остудити.
Додати в цю ж миску йогурт, вершки і цедру. Ретельно перемішати суміш, перекласти в ємність. Поставити в холодильник, в морозильну камеру на кілька годин, при цьому кожні 30 хвилин перемішуючи.