М'ясний суп із сиром і перловкою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 3 г 40 хв

М'ясний суп із сиром і перловкою

Перлова крупа сама по собі - дуже корисний продукт, проте далеко не всі дорослі і діти її люблять. Замість звичайної каші можна приготувати з перловки ситне, корисне і смачне перше блюдо - м'ясний суп з сиром і перловкою. Приваблює в даному блюді те, що перловка - дуже недорога крупа, а якщо приготувати її правильно, ще й смачна. Найважливіше в процесі приготування супу з перловкою - дотримання черговості у використанні і викладанні інгредієнтів. Перлову крупу потрібно попередньо замочити не менше ніж на 2-3 години, а можна і на ніч. Попередньо підготовлена крупа буде в супі м'якша і смачніша. Подавати страву можна зі сметаною, подрібненою зеленню і житнім хлібом.

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г.
  • Сіль - за смаком
  • Сир пармезан - 100 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Крупа перлова - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Покласти м'ясо в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, після чого злити воду. Промити м'ясо, залити м'ясо в каструлі свіжою водою, поставити знову на вогонь, варити протягом 3 годин, посолити за смаком.

  • 02

    Моркву і цибулю очистити, нарізати кубиками. Додати в суп моркву та цибулю, всипати перлову крупу. Варити протягом 30 хвилин.

  • 03

    При подачі посипати тертим пармезаном і посіченою зеленню.