Запропонований рецепт сподобається прихильникам здорового харчування. Готуємо смузі - популярний корисний напій. Наш смузі помаранчевий. Овочі та фрукти помаранчевого кольору (в нашому випадку це морква і апельсин) - багате джерело бета-каротину. Співвідношення фруктових та овочевих компонентів (приблизно 60:40) відповідають рекомендаціям із приготування фруктово-овочевих смузі. Консистенція напою повинна вийти досить густа, а текстура кремова. При необхідності можливе додавання невеликої кількості води. У створенні кремової текстури посприяє такий інгредієнт нашого смузі, як банани. Крім цього банани трохи підсолодять напій. Листя м'яти додадуть прохолоди у смакову палітру.
Моркву помити, очистити, нарізати шматочками. Яблука помити, видалити серцевини й нарізати скибочками.
Імбир очистити. Банани очистити від шкірки і розрізати на 4-5 частин. Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. М'яту помити, просушити і подрібнити.
З'єднати всі фрукти і м'яту в чаші блендера. Подрібнити до однорідного рідкого стану і розлити в склянки.