Парові ковбаски зі скумбрії
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Парові ковбаски зі скумбрії

Інгредієнти

  • Рибний бульйон - 50 мл.
  • Маргарин - 30 г.
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Яйце - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Скумбрія - 800 г.
  • Часник - 3 зубчика

Етапи приготування

  • 01

    Скумбрію розморозити при кімнатній температурі, випатрати, видалити голови, ретельно промити зсередини і зняти шкіру. Гострим ножем уздовж хребта зрізати м'якоть і вийняти кістки. Цибулину і часточки часнику очистити.

  • 02

    Рибне філе разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку 2 рази.

  • 03

    Петрушку дрібно посікти.

  • 04

    У рибний фарш покласти розм'якшений маргарин, яйце, січену зелень, перець, сіль і влити бульйон.

  • 05

    Масу ретельно вимісити до однорідності і поставити в холодильник на 1 годину.

  • 06

    З фаршу скачати невеликі ковбаски і розкласти їх на решітці пароварки. Закрити кришкою і варити вироби протягом 1 години.