Кесаділья - це мексиканський «фастфуд», а нашою мовою, просто мексиканський гарячий бутерброд. Відомо, що класичного рецепту кесадільї не існує, так як варіантів приготування страви неймовірно багато, але при її приготуванні краще брати свіжий ананас. Консервований дуже солодкий, він більше підходить для десертів, а от для м'яса в ананасі дуже важлива саме пікантність-гостринка. За неї і люблять мексиканці свіжий ананас з куркою. Приготування цієї апетитної закуски в мексиканському стилі не відніме у вас занадто багато часу, не більше 45 хвилин.
Шматочки ананаса обсмажити на маленькому вогні на сковороді з вершковим маслом.
Куряче філе тонко нарізати, посолити і поперчити за смаком. Обсмажити на сковороді на вершковому маслі з обох сторін.
Після того, як куряче філе обсмажене, його остудити і дрібно порізати.
Сковороду нагріти на середній температурі і обсмажити коржі з двох сторін. На 4 коржі викласти трохи тертого сиру, курку і шматочки ананаса. Зверху змастити ще соусом барбекю. Закрити другим коржем. Покласти кесадільї на сковороду і нагріти поки сир не розплавиться. Нарізати готові кесадільї.