Салат повністю виправдовує свою назву. Його легко і швидко готувати, він не навантажує шлунок і багатий безліччю вітамінів. Чудово підійде як для весняного сніданку, так і для легкого перекусу перед сном. Крім того, він відмінно впорається із завданням різноманітнити домашній раціон, яке з наполегливою регулярністю знову і знову постає перед вами. Вітамінні овочі і зелень чудово поєднуються за смаком з яйцем, яке є відмінним джерелом білку для вашого організму, наявність маслин зробить смак салату цікавішим, а сметанно-майонезный соус зробить завершеною корисно-смакову гамму страви.
Нарізати редиску скибочками, а яйця кружечками.
Очистити огірки від шкірки і розрізати їх уздовж на тонкі смужки.
Перемішати майонез, кріп і сметану, посолити.
Листя салату можна розміщувати як завгодно. Наприклад, розірвати невеликими шматочками і симетрично розкидати їх по вже практично готовій страві. Зверху на салат викласти редиску, маслини, яйця і огірки.
Тепер залишається полити салат соусом і з'їсти.