Екзотичний ананас давно став доступний не тільки у свіжому вигляді, але і консервованому. З цього солодкого фрукта виходять неймовірно смачні і вишукані страви, які можна сміливо подавати до святкового столу. Особливо прекрасно ананас відчуває себе в овочевих салатах. Пропонований варіант легкого, свіжого і поживного салату – яскраве тому підтвердження. Соковитий ананас складе чудову компанію відварним яйцям, хрусткій ріпчастій цибулі і зеленим листям салату. Цікаве поєднання смаків і запахів досягається завдяки пікантної гостро-солодкої заправки з натурального йогурту, оливкової олії та індійської пряної спеції карі, яка і забарвлює всі компоненти страви в яскраво-оранжевий колір.
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З ананаса злити рідину. Нарізати його шматочками або кубиками.
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Потім обшпарити його окропом. Салат помити, просушити, нарвати руками.
Змішати йогурт, оливкову олію і карі. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.