Салат з чері, апельсинами і фетою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з чері, апельсинами і фетою

Непоєднувана і досить-таки дивна на перший погляд, але гармонійна комбінація солодких томатів сорту чері, кисло-солодких апельсинових дольок і злегка солоноватого грецького сиру фета дарує неймовірний смак і приємний післясмак. Доповнює смакову палітру страви мікс зі свіжої зелені і пікантна йогуртова заправка з перцем. Це саме той салатик, який вміє дивувати і підкуповує відразу ж. Спочатку своїм ефектним виглядом, а потім – неповторним смаком, який не зрівняється ні з одним салатом. А найголовніше, що Вас приємно порадує – страва виходить дуже легкою, свіжою, майже повітряною, і що важливо – корисною і дієтичною. Порадуйте себе і близьких смачними і корисними стравами.

Інгредієнти

  • Салат - 60 г.
  • Листя базиліка - 20 г.
  • Апельсин - 160 г.
  • Помідори чері - 160 г.
  • Сир фета - 60 г.
  • Йогурт натуральний - 40 г.
  • Кріп - 20 г.
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розібрати часточки на шматочки.

  • 03

    Сир нарізати кубиками або розкришити. Помідори помити і розрізати на половинки.

  • 04

    Кріп помити, просушити і подрібнити. Змішати кріп з йогуртом.

  • 05

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати спеції, заправку з йогурту і зелені та перемішати салат.