Салат з цукіні з яблуками і волоськими горіхами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з цукіні з яблуками і волоськими горіхами

Цей салат незвичайний тим, що приготований з сирого цукіні. Завдяки тому що цукіні не піддається який-небудь термообробці, всі вітаміни, що містяться в ньому, залишаються в цілості й збереженні. Виходить дуже корисна страва. Користь цукіні полягає в тому, що він покращує травлення і виводить з організму шкідливі речовини. Цукіні також нормалізує обмін речовин, поліпшує склад крові, виводить з організму холестерин. У сирому вигляді цукіні хороший навіть в звичайному салаті, заправленому соусом або сметаною. Сирі терті цукіні - це відмінна добавка до салатів, а також чудовий гарнір до запеченої на грилі рибі. Готову страву перед подачею на стіл ставлять на годину в холодильник.

Інгредієнти

  • Цукіні - 2 шт.
  • Яблука - 1 шт.
  • Сметана - 100 мл.
  • Огірки - 1 шт.
  • Горіхи волоські - 10 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Цукіні промити, очистити від шкірки, нарізати тонкими півкільцями, покласти в миску. Посолити.

  • 02

    Яблука і огірки промити, очистити від шкірки, нарізати шматочками.

  • 03

    Змішати в загальній мисці цукіні, яблука і огірки.

  • 04

    Заправити салат сметаною із подрібненими волоськими горіхами.