Салат з гусячої печінки зі спаржею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Салат з гусячої печінки зі спаржею

Дуже смачні салати готують з печінки - курячої, качиної, гусячої, яловичої або свинячої. Адже печінка - це справжній делікатес. Калорійність гусячої печінки - 411 ккал / 100 грам. Краще використовувати свіжу, а не заморожену печінку. Незалежно від виду печінки потрібно знати, як правильно її обробляти перед приготуванням. Спочатку потрібно зрізати з неї всі плівки, потім ретельно вимити й обсушити на серветці. Вариться гусяча печінка 15 хвилин після закіпання на тихому вогні під кришкою. Дане блюдо є дуже ситним і не вимагає гарніру. У ньому багато білків та інших поживних речовин. Адже в цьому салаті є і яйця, і куряча печінка, і спаржа.

Інгредієнти

  • Печінка гусяча - 200 г.
  • Помідори - 150 г.
  • Спаржа - 200 г.
  • Сметана - 150 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Яйце куряче - 4 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Спаржу відварити. Після остудити і нарізати. Яйця відварити, остудити і нарізати на четвертинки.

  • 02

    Печінку ретельно промити під холодною водою, відварити до готовності. Обсмажити на олії на розігрітій сковороді. Посолити і поперчити.

  • 03

    Помідори розрізати на четвертинки.

  • 04

    Змішати в салатниці всі інгредієнти, додати заправку - суміш майонезу та сметани. Посолити і поперчити за смаком при необхідності.