Вашій увазі простий і швидкий, але дуже смачний і вишуканий салат з не поєднуваних на перший погляд інгредієнтів. Кисло-солодкі яблучка, білокачанна капуста, свіжа селера та волоські горішки – цілком звичайна легка овочева закуска. Але варто додати в неї пікантну заправку з натурального йогурту і молока, як салатик заграє несподіваними смаковими нотками. Солодкий і солоний, кислий і пряний – всі ці епітети в точності описують багату палітру смаків цієї чудесної страви. Окрім нових смакових відчуттів Ви отримаєте надзвичайну користь, адже всі компоненти багаті вітамінами та цінними мінеральними речовинами. А ще цей овочевий салат оцінять люди, що пильно контролюють свою вагу.
Нашаткувати капусту і посолити.
Яблука промити, очистити від шкірки і насіння, натерти на крупній тертці.
Селеру нарізати кільцями.
Змішати йогурт та молоко, додати в цю суміш подрібнені горіхи. Посолити і поперчити соус.
Змішати в мисці капусту, яблука і селеру, заправити соусом.