Салат з кальмарами, огірками і горошком
Кількість порцій - 6
Час приготування - 25 хв

Салат з кальмарами, огірками і горошком

Кальмари, основний інгредієнт запропонованого салату, - це одні з найсмачніших і поживних молюсків. М'ясо кальмара - це білок у чистому вигляді. Воно дуже корисне, оскільки містить багато вітамінів і мінеральних мікроелементів. Кальмари мають прекрасні смакові якості. Завдяки цьому їх можна використовувати як інгредієнти, що формують смак, в будь-яких рибних стравах. Неповторний смак досягається поєднанням ніжного філе кальмарів з овочами і зеленню, наприклад, в різних салатах. Простий у приготуванні салат з кальмарами, огірками і горошком готують цілий рік. Огірки, що похрустують, прекрасно доповнюють смак щільного м'яса кальмарів.

Інгредієнти

  • Кальмари - 500 г.
  • Огірки - 200 г.
  • Консервований горошок - 340 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Крабові палички - 200 г.
  • Зелень - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Майонез - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кальмари почистити, опустити в киплячу воду, варити 2-3 хвилини після закипання. Остудити. Нарізати їх соломкою.

  • 02

    Огірки також нарізати соломкою. Крабові палички дрібно покришити.

  • 03

    Відварені яйця натерти на середній тертці.

  • 04

    Зелень дрібно покришити.

  • 05

    Змішати кальмари, огірки, горошок (воду злити), яйця, крабові палички, зелень. Посолити, поперчити. Заправити салат майонезом.