Салат із копченою скумбрією
Кількість порцій - 6
Час приготування - 25 хв

Салат із копченою скумбрією

Користь скумбрії - основного інгредієнта даного салату величезна: м'ясо цієї риби могло б підійти в якості основи еліксиру молодості, якби такий існував, адже в ній є майже все необхідне організму людини, щоб в будь-якому віці вести активний спосіб життя. Скумбрія - джерело величезної кількості різних вітамінів, мікро- і макроелементів. У кулінарії смакові та поживні якості скумбрії давно оцінені по достоїнству, адже ця риба гарна в будь-якому вигляді. У тих місцях, де скумбрію виловлюють, з неї вміють готувати величезну кількість страв у поєднанні з самими різними продуктами. У запропонованому салаті копчена скумбрія чудово поєднується з яйцями, яблуками, горошком і зеленню.

Інгредієнти

  • Копчена скумбрія - 400 г.
  • Яйця - 4 шт.
  • Зелений горошок - 300 г.
  • Кислі яблука - 300 г.
  • Зелень - за смаком
  • Майонез - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Скумбрію почистити, звільнити від кісток, нарізати невеликими шматочками.

  • 02

    Натерти яблука на крупній тертці.

  • 03

    Зелень дрібно нарізати.

  • 04

    Відварені яйця натерти на середній тертці.

  • 05

    Змішати скумбрію, яйця, яблука, горошок (рідину злити), зелень. Добре перемішати. Заправити майонезом.