Сендвіч з крабовим м'ясом і сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Сендвіч з крабовим м'ясом і сиром

Любите смачні сніданки і ситні перекуси? Тоді Ви звернулися за адресою. Вашій увазі сендвіч з крабовим м'ясом і сиром – проста і швидка страва, паличка-виручалочка для тих, у кого зовсім немає часу на приготування, особливо вранці. Такий бутерброд на англійський манер по достоїнству оцінять любителі сиру, адже в ньому їх аж два види – вершковий плавлений і твердий. Доповнюють цей корисний молочний продукт стиглі томати, свіжі листя салату і, звичайно ж, крабове м'ясо чи, якщо простіше сказати – звичні для нас і дуже улюблені крабові палички. Сендвіч можна взяти із собою на пікнік, прогулянку, роботу або покласти дітям в школу – дуже зручно, а головне смачно, корисно і поживно. Рекомендуємо.

Інгредієнти

  • Хліб - 240 г.
  • Сир - 100 г.
  • Плавлений сир - 40 г.
  • Суміш салатних листків - 40 г.
  • Помідори - 100 г.
  • М'ясо краба або крабові палички - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Духовку розігріти до 200 ° C. Хліб (8 скибочок) викласти на деко і підсушити близько 5-7 хвилин.

  • 02

    На хліб намастити плавлений сир. Твердий сир нарізати скибочками. Укласти їх на хліб.

  • 03

    Крабове м'ясо чи палички нарізати соломкою або скибочками. Укласти їх зверху на сир.

  • 04

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Покласти його на крабове м'ясо.

  • 05

    Помідори помити і нарізати скибочками. Покласти їх зверху на салат і накрити скибочкою хліба.