Відмінний рецепт для тих, хто не любить довго готувати на кухні, випікати або смажити. Досить перемішати всі інгредієнти - и кульки готові! Але зауважте, від цього страва не стає гіршою або менш смачною. У ній зібрали цілий букет смакоти. Фісташки дуже ароматні і з особливим смаком. Виноград солодкий і соковитий. Трохи солоних ноток фети тут точно не завадять. І доповнює це все цитрус - лимонна цедра. Такий набір в одній страві - це вибух емоцій, які відчують ваші гості, ледь спробувавши ці смачні сирні кульки.
Фісташки очистити і крупно посікти. Лимон помити, обсушити і зняти цедру дрібною терткою.
Фету розім'яти виделкою, додати цедру, перемішати.
Виноград вимити й просушити.
Чайною ложкою набрати сирну суміш, зробити в середині заглиблення, помістити в нього виноградину і сформувати кульку. Обваляти її в рублених фісташках.
Перед подачею сирні кульки помістити в холодильник на 1 годину або в морозильну камеру на 20 хвилин.