Паштет з копченого лосося
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Паштет з копченого лосося

Приготований особливим чином продукт з м'ясного, рибного, печінкового, яєчного або грибного фаршу, який називають «паштетом», вважається споконвічно французькою стравою. Ця проста, але поживна і ситна закуска є обов'язковим атрибутом будь-якої трапези або застілля і служить незамінною основою для всіма улюблених бутербродів. На жаль, пастообразна консистенція магазинних паштетів віртуозно приховує свій справжній склад. Як не крути, але кращі паштети – паштети, приготовлені вдома. Пропонуємо Вам насолодитися вишуканим паштетом з копченого лосося. Головний інгредієнт – делікатесна океанічна риба, що має цінне дієтичне м'ясо і володіє корисними властивостями.

Інгредієнти

  • Лосось копчений - 200 г.
  • Сир філадельфія - 100 г.
  • Лимон - 20 г.
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Лосось крупно подрібнити в блендері. Додати сир філадельфія і перемішати.

  • 02

    З лимона вичавити сік. Додати спеції і лимонний сік до паштету.

  • 03

    Подавати з скибочками хліба або крекерами.