Казково ароматний і ніжний суп з молюсками з вершковим післясмаком стане частим гостем на вашому столі, варто вам хоча б раз спробувати його. І це не дивно, адже така незвичайна страва має гармонійний смак й апетитний зовнішній вигляд. Якщо ви хочете спробувати чогось справді нового і урізноманітнити тим самим своє повсякденне меню, то така перша страва стане для вас найкращим помічником.
Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.
Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.
Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.
Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.
Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.
Наостанок суп посипається зеленню петрушки.