Ні для кого не секрет, що риба є не тільки смачним, але і корисним продуктом, будучи джерелом фосфору, йоду, кальцію. Приготування риби в пергаменті незвично і обов'язково зверне на себе увагу. Риба виходить дуже смачною і соковитою. А про користь приготування продуктів на пару і говорити не треба. Блюдо буде виглядати святково на столі: подається воно у відкритій обгортці. Дуже апетитно виглядає цибуля і перчик, якими присипаний судак. Якщо розмір у філе судака невеликий, можна подати порційно кожному - по "рибці-цукерці", а можна подати до столу і в загальному блюді, а потім розділити на порції. За бажанням подушкою для судака можуть служити і інші овочі, наприклад, кабачки.
Капусту вимити, просушити. Розібрати на суцвіття. Корінець нарізати тонкими пластинами.
Перець очистити від насіння і білих прожилок, нарізати тонкими півкільцями. Лук-порей вимити, відокремити три стебла, білу частину нарізати тонкими смужками.
Розстелити пергамент (за розміром більше, ніж довжина філе риби). У центрі розкласти нарізану капусту броколі.
Зверху капусти викласти філе риби.
Зверху філе присипати нарізаною цибулею. Зверху цибулі розкласти півкільця солодкого перцю і пару гілочок чебрецю. З двох сторін звернути пергамент, скрутити у вигляді фантика цукерки. Верхню частину обгортки залишити відкритою, щоб виходив пар при нагріванні.
Викласти рибу з овочами в судок пароварки. Варити на пару протягом 20 хвилин.
Тим часом приготувати соус. Соєвий соус змішати з рідким медом і оливковою олією. Добре перемішати соус. Через 10 хвилин після початку приготування страви, полити рибу з овочами соусом. Продовжити варити ще 10 хвилин.