Страва належить до європейської кухні, підійде навіть до святкового столу і процес її приготування зовсім нескладний. Весь час приготування займе близько півтори години. У цьому рецепті потрібно з'єднати м'ясо з гарніром (картопляним пюре) і запекти їх разом. Результат цього з'єднання дуже смачний і незвичайний. Дивовижний смак страви робить її доречною як в якості обіду, так і вечері. Готові свинячі відбивні можна подавати як самостійне блюдо або з овочевим зеленим салатом.
Картоплю почистити, порізати кубиками, залити водою, посолити і варити 30 хвилин, з моменту закипання.
Петрушку дрібно порізати.
Змішати петрушку з видавленим часником, половиною сиру і 3 ложками соняшникової олії. Подрібнити всі інгредієнти в блендері.
М'ясо порізати на середні шматочки і злегка відбити їх. Посолити і поперчити.
Запанірувати відбивні в приготовленій пасті, добре притискаючи руками панірувальну суміш до м'яса.
Обсмажити свинину на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.
М'ясо викласти на деко.
З вареної картоплі злити воду. Додати шматочок вершкового масла і дати йому трохи розтопитися.
Розтовкти гарячу картоплю в пюре.
Взяти яйце і відокремити білок від жовтка. Білок збити міксером до стану тугої піни. Додати білки в пюре і перемішати.
Жовтки злегка збити вінчиком або вилкою. Додати жовтки і решту половину сиру Пармезан в пюре. Перемішати.
Пюре перекласти в кондитерський мішок. На кожен шматочок м'яса видавити з кондитерського мішка пюре. Запікати 25 хвилин у духовці, розігрітій до 180°C.