Здивуйте гостей незвичайною і в теж час корисною закускою – приготуйте суші з цукіні з лососем і кроповим соусом. Основні інгредієнти – риба і цукіні – готуються на пару. Саме тому вони зберігають в собі корисні вітаміни. Так цукіні необхідно відварити в пароварці до м'якості, щоб потім гнучкий овоч можна було скрутити в рулети. Відварений і копчений лососі прекрасно гармонують з ароматною укропною заправкою. Особливу смакову нотку надають цій страві мариновані огірки. Кожен скручений рол прикрасити гілочкою кропу або іншої зелені.
Філе натерти сіллю і перцем. Відварити в пароварці протягом 15 хвилин, до повної готовності. Після, остудити.
Деко застелити харчовим папером. Цукіні нарізати тонкими довгими скибочками, відварити порціями в пароварці протягом 3 хвилин. Після чого, перекласти на деко.
У мисці змішати майонез, 2 ст. л. подрібненого кропу, влити сюди ж оцет. Додати сіль і перець за смаком.
Охолоджену рибу після пароварки поламати на шматочки, додати дрібно нарізаний копчений лосось, подрібнені огірки і 0,5 ст. л. кропу, і частину приготовленого соусу. Перемішати.
На кожну скибочку цукіні викласти рибну масу, загорнути в рулети, викласти всі рулети на тарілку, подавати із соусом.