Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

Здивуйте гостей незвичайною і в теж час корисною закускою – приготуйте суші з цукіні з лососем і кроповим соусом. Основні інгредієнти – риба і цукіні – готуються на пару. Саме тому вони зберігають в собі корисні вітаміни. Так цукіні необхідно відварити в пароварці до м'якості, щоб потім гнучкий овоч можна було скрутити в рулети. Відварений і копчений лососі прекрасно гармонують з ароматною укропною заправкою. Особливу смакову нотку надають цій страві мариновані огірки. Кожен скручений рол прикрасити гілочкою кропу або іншої зелені.

Інгредієнти

  • Філе лосося - 350 г.
  • Цукіні - 3 шт.
  • Кріп - 2,5 ст. л.
  • Лосось копчений - 100 г.
  • Огірки мариновані - 1,5 ст. л.
  • Майонез - 8,5 ст. л.
  • Оцет винний білий - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Філе натерти сіллю і перцем. Відварити в пароварці протягом 15 хвилин, до повної готовності. Після, остудити.

  • 02

    Деко застелити харчовим папером. Цукіні нарізати тонкими довгими скибочками, відварити порціями в пароварці протягом 3 хвилин. Після чого, перекласти на деко.

  • 03

    У мисці змішати майонез, 2 ст. л. подрібненого кропу, влити сюди ж оцет. Додати сіль і перець за смаком.

  • 04

    Охолоджену рибу після пароварки поламати на шматочки, додати дрібно нарізаний копчений лосось, подрібнені огірки і 0,5 ст. л. кропу, і частину приготовленого соусу. Перемішати.

  • 05

    На кожну скибочку цукіні викласти рибну масу, загорнути в рулети, викласти всі рулети на тарілку, подавати із соусом.