Якщо Ви – справжній гурман і віддаєте перевагу день у день балувати себе вишуканими і неповторними стравами, значить Ви звернулися за адресою. Вашій увазі тунець з італійським песто – одним з найпопулярніших соусів у світі. Пряний рибний стейк під зеленим соусом дає можливість повною мірою відчути колорит сонячної Італії. Ароматний, горіховий, багатий травами і спеціями песто прекрасно підкреслює смак ніжного, делікатного м'яса тунця. Залишившийся соус можна використовувати в якості заправки для овочевих салатів, намазати їм скибочки хліба або подати з пастою, локшиною. З усього розмаїття зелені рекомендуємо використовувати традиційний для песто свіжий базилік. До складу соусу можна додати пармезан.
Зелень помити і просушити. Горіхи, оливкову олію, зелень з'єднати і подрібнити в блендері до стану соусу.
Тунець, посипавши спеціями, підсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії. З кожного боку готувати по 3 хвилини.
Тунець збризнути лимонним соком. Потім полити соусом і подавати.