Устриці з гострим соусом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Устриці з гострим соусом

Ви пробували устриці з соусом Табаско? Прохолодна солона морська вода, ніжне м'ясо молюска і пекучий перець - це фантастичне поєднання. Секунду здається, що лисички, і правда, взяли сірники і запалили синє море прямо у тебе в роті. Потім «палаючими» язиком і небом відчуваєш м'яку, гладку текстуру устриці. І відчуваєш, як морська свіжість згладжує перцевий жар.

Інгредієнти

  • Устриці - 12 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Соус Табаско - 1 ч. л.
  • Лід

Етапи приготування

  • 01

    Помістіть відкриті устриці на блюдо з колотим льодом.

  • 02

    Полийте кожну устрицю кількома краплями соусу.

  • 03

    Подавайте з часточками лимона.